Feiten over Advocaat Almere onthuld

Via bovendien te klikken op onze website, geeft u toestemming wegens dit posten betreffende cookies en scripts.OK Lees hier verdere aan ons cookiebeleid

Alpha Advocaten heeft een interne klachtenprocedure, welke desgewenst voor de receptie is op te vragen. Alpha Advocaten beschikt over ons beroepsaansprakelijkheidsverzekering waarbij een aansprakelijkheid per geval tot €500.

Na ruim 10 jaar met de Rentmeesterstraat, in dit centrum betreffende Almere, gevestigd te zijn geweest kan zijn een Almeerse vestiging in september dit jaar verhuisd. Meteen bestaan ze gevestigd in de Rabotoren met de Landdrostdreef 100. Evenals een oude locatie kan zijn het andere kantoor aangaande Cleerdin & Hamer advocaten Almere goed bereikbaar.

Mr. Maartje Schaap is een doorgewinterde en gespecialiseerde strafrechtadvocaat, welke verdere vervolgens ons decennium met praktijkervaring koppelt aan up-to-date academische kennis. Sinds haar beëdiging in 2005 heeft zij talloze strafrechtzaken tot ons bevredigend einde gebracht. Ook kan zijn ze zodra docent strafrecht/strafprocesrecht verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen en de beroepsopleiding advocatuur (NOVA).

U dan ook hoeft desalniettemin niet in het begin ons afspraak betreffende een van de advocaten te produceren. U kan tevens buiten afspraakje gedurende een openingstijden aangaande ons kantoor voor ons binnenlopen. Zo het wegens u dan ook niet geoorloofd is voor ons langs te aankomen, kunnen wij tevens bij u dan ook op ga naar aankomen.

Zodra u dan ook in een situatie komt het u dan ook juridische hulp kan benutten is het zeer verstandig om direct contact op te nemen met De Haan Advocaten Almere. Op deze manier kan uw zaak snel worden opgepakt op de meest effectieve manier wat uiteindelijk zal zorgen dat of de negatieve gevolgen voor u beperkt zullen blijven of dat u dan ook juist eerder succesvolle gevolgen check here zal behalen.

Heeft u een juridisch probleem? Heeft uw baas u dan ook onder andere ontslagen ofwel kan zijn deze dat voornemens te doen? Of gaat u dan ook scheiden ofwel verwacht u dan ook daarover na? Of heeft de gemeente u gekort op de uitkering? Ofwel betaalt de ex-levenspartner geen kinderalimentatie?

Zend uw vraag tot een intakebalie. Uw aanvraag wordt beoordeeld via de juristen. U weet vlug daar waar u dan ook met toe raakt.

Juist welke dynamiek, tactiek en dat initiatief vervaardigen arbeidsrecht, vanwege het ingeval arbeidsrecht advocaat, tot dit mooist en spannendste rechtsgebied. Wegens u kan zijn dat – en dat verwezenlijken wij het terdege – geheel anders.

Zowel met een auto als betreffende het publiek vervoer. Dit kantoor ligt op een steenworp afstand over Station Almere Centrum. Het kantoor beschikt bovendien over ons eigen inpandige parkeergarage. Voor beschikbaarheid kan zijn de parkeergarage verder beschikbaar wegens cliënten.

Het valt op dat veel advocaten vroeger werkzaam waren zodra medewerker over ons Schrijfbureau vanwege rechtshulp en/of een (kinder)rechtswinkel.

Veel advocaten ogen ingeschreven om pro deo zaken ter verrichten (toevoegingen). Maar niet al die advocaten doen het echt betreffende plezier (omdat een vergoedingen nogal laag bestaan).

Ingeval een verwachting kan zijn dat uw advocaat relatief weinig tijd met de zaak hoeft te schenken teneinde het tot een echt eind te leveren adviseren we u aan om vanwege een verschillende mogelijkheid te kiezen. Die optie bevat een nog lager uurtarief dan de 1e mogelijkheid, desalniettemin daar kan zijn geen maximum bedrag bij deze optie.

Mr. Fadi Gül kan zijn aan een Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd in het Nederlands recht, afstudeerrichting privaatrecht. Alreeds voor en tijdens hoofdhaar studie heeft ze bij verscheidene kleine en omvangrijke advocatenkantoren gewerkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *